BloG2 LaiN yanG beSt!!!

Tanda dan Jejak

Sep 13, 2011

Pergi Tak Kembali

hurm..... nak kata apa.. entry sebelum ni berkobar-kobar konon-konon nak update paling2 pon seminggu sekali.. ni kan dah terlanggar janji sendiri??? (marah kat diri sendiri)

sekarang ACM masih lagi dalam mood sedih..T_T....
owh sebelum tu.... raya tahun ni tak jadi balik kampung la plak... sori sangat to all orang yang kat kampung nun.. cek bukan takmau kelik tapi nak wat lagu mana... lagu M.Nzasir pon tak mampu nak nyanyi... hehehehe... semua ni coz my aunties from Johor mai Ipoh lah... da banyak tahun gak tak jumpa... so, kitorang pon (me n my mom jerr...*bajet cam ramai) raya je kat rumah...
ok2 habis pasai raya....

Ni nak habaq mai nape dok sedih2 lagi ni...... 26/8/2011 bersamaan 26 Ramadhan bersamaan hari Jumaat ACM dah kehilangan seorang kawan yang sangat2 baik...
seorang yang penyabar, baik hati, lemah lembut dan banyak lagi kebaikan dier tak tersebut kat sini...
Dia rakan sekelas ACM... Pemergian dia ni sangat dirasai kehilangannya oleh kami sekelas...
Yalah, kami sekelas pon 12 orang je... kini tinggal 11... Pemergian Arwah sangat mengejutkan kami semua.
Arwah yang dalam perjalanan pulang ke kampung di Pokok Sena, Kedah dari Ipoh menaiki motorsikal..
menurut cerita dari sumber2 arwah nak singgah Parit Buntar untuk kerumah atuknya.. dalam perjalanan tu la kemalangan............. nak cerita panjang2 dah sebak rasanya ni... Baca je la keratan akhbar ni....
klik untuk lebih jelas

Dulu denga laguni xada perasaan sangat, tapi sekarang......
video


Semoga Rohnya dicucuri rahmat... Al-Fatihah

Buat sahabatku Megat Mohd Faeznor B. Alweei.... Kami DTM part2 Mei-Oct 2011 (Institut Teknologi Perak) sentiasa akan mengingatimu dan doa kami sentiasa diiring untukmu

Kau akan senantiasa berada dalam doa kami dan setiap kenangan bersama tidak akan kami lupakan
nak post gamba ni pon cam serba salah sebenarnya... tapi atas niat untuk berkongsi ngan semua so i upload gak la gamba dia...
so, tunggu apa lagi???? mari sama-sama sedekahkan Al-Fatihah sekali lagi pada arwah.....
......Al-Fatihah......


rasa cam panjang betul entry kali ni...... ok..nak tidolah.. pagi dah ni...>.<

No comments:

ScanDal

Rilek Jap