BloG2 LaiN yanG beSt!!!

Tanda dan Jejak

May 6, 2011

Setelah Habis Final

Lame betol tak kesini... Fb pon tak sempat nak bukak.. sebab takdde idea ari ni tp rase cem nak gak update blog ni yg da berhabo0k dan berkepo0k tambahan lagi da nak usang tak di kemas dan dimanje-manjekan... ewah.... hehehe...
 nak kongsi 1 jer ngan sumer....


Untuk Jatuh Sangat Mudah....
Untuk Terus Berdiri Bukan Mudah...
Tetapi, Untuk Bangun Semula Selepas Jatuh Sangat Sukar....

dan Kejayaan Selapas Kegagalan Itu Sangat Bermakna dan Lebih Berkekalan...
Jangan Tunduk Kepada Kegagalan...
Jadikannya Pendorong Untuk Mengecapi Kejayaan...

3 comments:

♥ kotak hati ayu ♥ said...

waaaahh... org baru nak start exam nehh,.,... takowt !!

hope aidah dapat result yg baekk taw ~

Cik Su Life Cycle said...

uish. best nya dah abis.. cik su ade banyak paper lagini.. tolong study kat cik su lak

aNak ChE mE said...

insyaallah.....
hehehe.... gudlak kat korang berdue... xpe2... kertas je pon bkn haiwan liar.... kekekeke.....
t jwb leklok...
da abesa tu mmg la best tp bile cuti ni, bosan sgt ler.... tak tau ank wat pe nih.... ase cam nak g klas sok.. hhuhuhu....

GUDLAK KOTAK!!!
GUDLAK CIKSU!!!
;p

ScanDal

Rilek Jap