BloG2 LaiN yanG beSt!!!

Tanda dan Jejak

Apr 2, 2011

Final Dah Dekat!!!

lame betul tak menjengah ke blog kesanyanku ni (kesayangan la sangat..hahaha) final da nak dekat... alamak!!! tako0t!!! plis hepme..hepme... mane nnak wat video tok arab... forum lagi... math lagi.. study??? oh my goodness!!! i'm going crazy!!! h0h0h0.. next + next week da nak final jadi malam ni study la habis-habisan >konon2< -_-' tgh released2 tensen dok dengar lagu ni.. best la.. teringat kenangan lama..-owh... kenangan g karok ngan kakak..nyanyi lagu ni sampai 3 kali berturut..(^,^)-


...NorShila Amin - Kad Ucapan...

Kad Ucapan Kirimanmu
Tiba Di Hari Lahirku
Saat Aku Gembira
Kau Utus Khabar Duka
Ku Membaca Tiap Baris
Tiada Madah Nan Puitis
Berlainan Sekali Kad Ucapanmu Ini

Ringkasnya Kata-Kata Tercacat Didalamnya
Doamu Aku Tabah Hadapi Hari Muka
Katamu Engkau Terpaksa 
Memutuskan Cinta Kita
Tiada Engkau Berikan Penjelasan
Dan Alasan...

Menyambut Hari Jadi Dengan Belati Di Hati
Itulah Hadiahmu
Atas Kasih Sayang Ku....

Ringkasnya Kata-Kata Tercacat Didalamnya
Doamu Aku Tabah Hadapi Hari Muka
Katamu Engkau Terpaksa 
Memutuskan Cinta Kita
Tiada Engkau Berikan Penjelasan
Dan Alasan...

Menyambut Hari Jadi Dengan Belati Di Hati
Itulah Hadiahmu
Atas Kasih Sayang Ku....

wah!!!! suka giler ngan lagu nih!!! itu jer nak share malam ni... sape tak pernah denga sila la dengar... best100x!!!!! kalau susah nak carik g je kat youtube keh....
esok nak try carik lagu Nadia - Salam Buat Kekasih la plak.... sape tau????
.......................................................................................................................................................................................................................................... asal senyap jer??? orang tanye jawab la???????????????????? ok fine!!! esok i pergi carik sendiri!!!!(z_z)

4 comments:

Khairil said...

uoohhh suka lagu lama-lama ka..tapi lagu lama ni best tak mcm lagu sekarang..betul tak?

aNak ChE mE said...
This comment has been removed by the author.
Khairil said...

suka lagu "Pelamin Anganku Musnah" sedih wooo...

aNak ChE mE said...

pelamin anganku musnah mmg best!!!
hehehe.... nurani by eisya pon best gak...

ScanDal

Rilek Jap