BloG2 LaiN yanG beSt!!!

Tanda dan Jejak

Aug 20, 2011

HoT! HoT!! HoT TIKET!!!

Korang tau tak Hot Tiket nih???  Ya!! yakult....(nyanyi) hahaha...
Ye... betul tu.. Hot tiket tu topap tok Maxis/Hotlink...
So, Korang da cuba ke hot tiket nih??? lebih baik cuba sekarang..
Terutama bagi mereka yang bukan dalam youth club... sangat lah berjimat dan berbaloi k dengan hot tiket nih...
sekarang, tuan punya MAxis ni iaitu Ananda Krisnan dah buat pelan hot tiket yang baru...
Tak tahu?? korang ni tinggal kat mane??? ok2.. camni, korang beli hot tiket RM 15 korang akan dapat:

1) 50 minit masa berbual (tak kira rangkaian ape pon)
2) 150 sms (tak kira rangkaian ape pon)
3) 7 hari aktif
4) ni yang paling best... korang beli 2 hot tiket pastu boleh tuka ngan 2 KETUL AYAM KFC... free tau tak???? hahaha.. cam best an??

ape? tak tau lagi pebende hot tiket tuh???

ok2.. tok lebih lanjut sila klik sini SEKARANG!!!!

No comments:

ScanDal

Rilek Jap