BloG2 LaiN yanG beSt!!!

Tanda dan Jejak

Jan 1, 2012

Entry Tanpa Hala

 Diam x diam, dah masuk tahun baru rupanya.... tadi buka fb ade 1 status dari 1 page ni...

Nak like page ni? Kat sini
Lepas like status tu baru sedar.................. ‘dah tua dah aku ni’ *cakap sengsorang* patut la rasa senang je lenguh2 badan, sakit2 saraf, dah tua rupanya ACM ni... hahaha..

Bila difikirkan balik, umur ACM ni dah agak senior dalam kelas ACM tu, orang baya ACM dah nak abis dah blaja, dah nak dapat degree, ACM baru la sem3 diploma in tourism ni, bila pula aku nak keje ni???? *berfikir lagi*

Ada 1 nasihat la buat mereka2 yang masih muda, yg sekolah lagi tu, yg baru lepas SPM ke, silalah jangan buang masa anda. Dunia ni semakin maju. Jadi tuntutlah ilmu untuk masa depan. Kalau xde ilmu xde siapa pon yang respek kita nanti.

Uwh, ACM ni bukan apa, nak share la 1 gamba yang ACM jumpa dalam fb jugak tadi.. gamba ni xde kena mengena pon dengan perbincangan kita diatas ye..^_^







memang betul ayat tu.. renung2kan dan selamat beramal...^_^


p/s :So sempena tahun baru ni, mari kita sama-sama pasang azam baru, tekad dengan azam baru kita, cuba sehabis baik mencapai azam baru.

Bye...bye..bye..............*nada Shin Chan*

2 comments:

suzie rahman said...

hihi..sy pon wang ms sebelum smbg stdy.tp nsb der jg rkn sebaya dlm kls.hiii

Azreen Wahyunie Wahip said...

hai aida.. follow my blog http://tentangaku-ayu.blogspot.com/. tq :)

ScanDal

Rilek Jap