BloG2 LaiN yanG beSt!!!

Tanda dan Jejak

Oct 8, 2011

Seorang Manusia Bergelar Artis


It’s been 1 hour n half.... sejam sengah!!! Kawan2 sejam sengah!!!  Sejam sengah oke??? Hadoih~~ apsal la ngan ACM ni? Kenapa sejam setengah ni dihabiskan waktu untuk menatap semua foto2 nya dan mencari berita mengenai dia??? Kenapa???? 

“PANG!!” *Sila sedarkan diri*
Sekali kena penampar dengan hincik tangan pulak... 

Tengah cakap pasal siapa?? Ade seorang artis nilah... ce teke, ceteke.. *nada Ucop Wilcha
Klu dia, artis ni bertudung, comel, artis, artis, artis dan artis..... Bhahahahha.. mesti korang bengang an?? 

Hahaha saje je.. Oke2 satu lagi klu yang akan wat korang bole teka ACM cakap pasai sapa ni, mata dia besar, bulat, bundar dan yang sama waktu dengannya..

Hah! Hah! Dapat kan??? Tu lah... sape yang tak tahu lagi???
Heliza Helmi lah.......

 
WOW!!!!! *mata bersinar-sinar...


Ape kene ngan ACM ni? Uwh, satu lagi ACM bukan lesbian/lesbo/les/peng or yg sama saat dengannya...
Jujur ACM cakap, ACM bukan kenal dia dari AF tu tapi agak baru gak... Yelah ACM baru kenal dia kot... *kesian kan? Biasalah duduk zaman batu* heeeeeeeeee~

Masa tengok Syurga Cinta dulu tertanya sape la plop aweks ni an... Masa tu sekali kena debish ngan my sister..

My sister : Hang ni dok zaman jepon ka?

ACM : Awat plop? Tanye pon salah ke?

My sister : Hang ni, Dia ni dulu masuk AF la..

ACM : AF? Ape tu? *sangat suci muke mase ni keyh..kahkahkah*

My sister pon hape lagi........................................


 oke yang seterus nya adalah adegan 18SG yang xperlu...... hahhaha.. oke tipu jer

Lain kali cakaplah Akedemi Fantasia baru lah terang. AF, AF, manelah tau... *tegakkan benang dalam hujan* oke, sadap u ol...

 
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~ comel tak?

Kenapa ACM suka dia... sebab dia comel..kekekeke~ 

Oke2... sebab dia Berjaya dalam usia muda.. hurm...... bole gitu? Hahahaha...

Tak kesah lah camne pon.. semua benda kene ade sebab ke?? Sebab ACM tak suka carik alasan... hhhahahaha... 
Dah2... Merepek meraban lagi... so, mari cuci mata dengan poto2 Heliza... 









ACM memang tertarik dengan diorang yang bertudung ni... Wardina, Catriona, Irma, Fida, Yuna, dan lain2 yang sama waktu dengannya... Even Sheila Rusly pon ACM suke tengok ok... ^_^

Tapi klu Tiz Zaqyah, Fathia, Ziana Zain tu kes lain lah... hahahaha

 oh, ya! gamba2 ni semua dapat dari fanPage Heliza kat FB



Thankz 4 lending your time here..^_^
Rajin2, sila mengomen yerk..%_%

4 comments:

Khairil said...

matanya memang comel...

aNak ChE mE said...

tahu xpe.. hehehe.. sangat kiut..^_^

eQuRlz said...

die ni mcm comel gila kan.. hehehe..mcm anak patung..

aNak ChE mE said...

yes she is... xtau nak cakap camne comel nye tu... hehe... anugerah tuhan....^_^

ScanDal

Rilek Jap