BloG2 LaiN yanG beSt!!!

Tanda dan Jejak

Feb 25, 2011

USB Hub Yang.... Tengok Sendirilah

Ehem2.. kerana kegilaan dan kesewelan yang tak terhingga kepada gadjet yang comei lagi kreatif ni membuatkan aida update kali ni tentang USB Hub plak.. kenapa?? aida bila jalan2 di blog2 lain, semua dah buat entry pasal webcam la, flashdrive la, mouse la... n aida blom lg jumpe pasal USB hub ni.. kalau ade mungkin aidah yang tak jumpe kot.. jadi, tanpa membuang masa mari kita tengok.....

tapi sbelum tu nak tunjuk yang ordinary dulu...
ni, sebijik-bijik macam aida punye sekarang

now, we'll se the no ordinary USB Hub... h0h0h0h0...^^

 penguin comei ni dtg ngan 4 port



ni 3 port je tp + dengan network port tau


ni pulak, paul sisotong... 4port gak..^^'


 h0h0h0.. sgt comeiii sitikus nih..^^

 Sesape nak topup hati??


 ni tok yang ske sgt dok main lego ni.


 sangat semart tulang ikan ni..



ni cam retro sket


 ok2 ni pon aida rase agak semart..



ni.. cam bunge.. slalu gak jumpe, tp cantik kan?? kan?? -_-
 



er.... ni kan.. x tau port die katner.. tp dr tulisan kat situ mmg terbuktikan???sesape tau??


n yg last nih... special sket dr yg lain kot...^^
coz yg ni dtg skali ngan jam.. n kiut plak tu...

tp, bagi aida die ade kelemahan sikit..

kena bubuh bateri plak..
ade lg ni tp aida akan buat tok next entry la erk... wat mase ni tengok2 yang ni.. kalau2 bermminat ke...^^

4 comments:

Renzo said...

yang last cam guna bateri utk hidupkan jam jer tu hehehe

http://sayabudaksabah.blogspot.com

aNak ChE mE said...

hehehe... ye la.. tp klu xde jam tu rase cam tak cool lah.. kekeke

Amirul Rashid said...

stylo giler! smart!

aNak ChE mE said...

Amirul Rashid : thankz... memang sangat smart lah...^_^

ScanDal

Rilek Jap