BloG2 LaiN yanG beSt!!!

Tanda dan Jejak

Dec 9, 2011

10 Perkara...............................

10 perkara???? pasai ACM lah.. hahahaha... ok2... ni dah blur sgt dah ni. tak tau nak hapdet hape lagi so my friend kasi idea berbunyi : 

My friend: kau hapdate jer pasal diri kau suda... jgn banyak sgt lah 10 pon cukup
Me           : Tak hendaklah eh... (dengan mka menyampah)
My friend: Lantak kau ah.. aku kasi idea jer... (terus blah)

uwh... sampai hati dia pergi begitu saja....(sambil menangis) hahahaha... takde lah..
bila fikir2 balik, dalam keadaan yang kritikal sibuk dan tanpa berukben dan talian wi-fi kat kolej pon cem .........lu fikirlah sendiri nih... mungkin boleh lah hapdet sekali pasal diri sendiri...(syok sendiri) hahahahhaa......... jimat masa orang kata.. dari ACM biar blog ni tanpa makanan baru.... 

10 PERKARA TENTANG ACM


1.             ACM seorang yang agak penyabar jugak.
2.            Sensitive
3.            Selalu kelam tapi suka buat-buat cool.
4.            Rasa ingin tahu yang kuat.
5.      Boleh jadi penakut dalam kalangan mereka yang berani dan berani dalam kalangan mereka yang penakut. Hahahahaha.....
6.            Kalau tinggal sorang-sorang, ACM akan nampak berani luarannya tapi dalam hati hanya Tuhan yang tahu...
7.            Kuat berangan. My late daddy pernah gelar ACM “Minah Jenin”
8.            Suka berimaginasi. Ini lain sikit dari berangan sebab selalunya imaginasi ni sesuatu yang tak masuk dek akal atau dengan kata lainnya merapu.
9.            Nama manja kat rumah adalah Manja! Jangan jeles... hahaahaha...
10.         Anak bongsu yang selalu kena buli tapi dulu la. Masa kecik2... sekarang tak lagi. berani diorang nak buli ACM? ACM lagi besar pada diorang.. hahahaha

ok, mende sikit tapi mengarut je banyak..... bye2..^_^

Thankz 4 reading..^_^

2 comments:

Anonymous said...

sy nk wt nasi tambah kt cni..ACM ni kdg2 die leh jd tua n kdg2 die leh jd mude..klu die tua tu rs cm tua sgt2..tp ble die jd mude...hmmpp..kalah bdk jiran sebelah umah die yg slalu sorok selipa aku kt longkang..hahahha..cess!

aNak ChE mE said...

ni sape yg sebook nih??? huh?????
hahahahaha...

ScanDal

Rilek Jap